Categorii

Sfaturi de la stiliști pentru coafuri cool la festivalurile verii

 
Află care sunt cele mai cool tendințe pentru un păr perfect la festival

În întreaga lume încep festivalurile de muzică! De la festivalul Szgiget din Budapesta și până la Neversea sau Electric Castle, festivalurile de muzică sunt oportunitatea ideală pentru a încerca coafuri și culori îndrăznețe.

Citește, mai jos, sfaturi de la stiliști pentru a avea un păr de invidiat la festivalurile verii.

Pregătește-ți părul pentru vară – un păr hidratat și sănătos va străluci și va arata fabulos în toate pozele pe Instagram. Folosește un șampon și un balsam hidratant, pentru că vara părul are tendința de a se usca. Nu uita să iei cu tine și un șampon uscat, este foarte practic când ești plecată cu cortul, de exemplu.

Fii îndrăzneață și joacă-te cu culorile în păr – festivalurile reprezintă un moment ideal pentru a experimenta culori noi, în nuanțe inedite. Optează pentru o vopsea demipermanentă în nuanțe cum ar fi coral, roz, violet, peppermint, albastru sau mov.

Factor de protecție – folosește un produs cu factor de protecție pentru păr, mai ales dacă vei petrece mult timp în aer liber, cu pletele în soare. Asta te va ajuta să îți păstrezi culoarea pentru mai mult timp și îți va proteja părul.

Coafuri de festival recomandate de stiliști – anul acesta se vor purta cozi împletite decorate cu fluturi, ace de siguranță și sclipici, bandane cu imprimeu, cozi de cal cu șuvițe colorate în roz și împletituri infinity.

Accesoriile anului 2019 la festivaluri – anul acesta, agrafele de păr, acele de siguranța, cozorocul din plastic, pălăriile și bandanele sunt cele mai frecvente accesorii pentru un festival look reușit.

Oricum vei alege să îți colorezi și să îți coafezi părul, ține cont de sfaturile stiliștilor și hidratează-ți părul, folosește produse cu factor de protecție solară și poartă o pălărie sau un batic pe cap.

Distracție plăcută la festival! 

Hai pe COLORCARE.RO pentru a vedea ce PROMOȚII avem în luna IUNIE


 

Comentarii

0786.567.000

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?