Coșul meu

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Categorii
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Detalii Livrare

 

 

Produsele va sunt expediate in general in maximum 48 de ore lucratoare de la data validarii comenzii.

 

Dupa expedierea comenzii din "cosul de cumparaturi", in scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

Pentru dumneavoastra am pus la punct o retea de transport ce reduce la minimum timpul in care articolele comandate va vor fi livrate.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara,  in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru localitatile in care nu se afla in reteaua de distributie Fan Courier taxa suplimentara de transport vi se va comunica la confirmarea comenzii.

 


Livrarea comenzilor in Bucuresti se va face astfel:

 

- gratuit, la adresa aleasa de dumneavoastra, daca valoarea totala a produselor comandate depaseste 180 Lei
           sau
- aplicand tariful standard de 18 Lei, la adresa aleasa de dumneavoastra, daca valoarea totala a produselor comandate este sub 180 Lei.
- gratuit, la sediul nostru, in urma confirmarii telefonice a stocului

 

 

Livrarea comenzilor in orasele din tara se va face astfel:

 

- gratuit, la adresa aleasa de dumneavoastra, daca valoarea totala a produselor comandate depaseste 180 Lei.
          sau
- aplicand tariful standard de 18 Lei la adresa aleasa de dumneavoastra, daca valoarea totala a produselor comandate este sub 180 Lei.

Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie Fan Courier se calculeaza un cost suplimetar pe km, in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.