Pentru cele dintre noi care gândesc creativ și colorat, specialiștii în materie de hairstyling s-au gândit la un mod de a exprima spontaneitatea spiritelor noastre și au creat cele mai îndrăznețe culori pentru a ne sublinia pofta de viață.

S-au inspirat din culorile fascinante ale câmpurilor de maci, lavandă, spectaculoasele cozi de păun sau din captivanta lume subacvatică și astfel viețile noastre s-au umplut de culoare și energie.

Chiar dacă astfel de schimbări ți se par ieșite din comun, cu siguranță nu-ți va părea rău să adopți un astfel de look și vei observa efectele culorilor în viața ta.

 

Lasă culorile să-ți invadeze viața și combină-le cu tunsori de efect ce-ți vor scoate în evidență caracterul.Cu aceaste combinați poți uita de coafurile sofisticate pentru că magia culorilor va atrage toate privirile asupra ta.

 

1.Tunsorile cu influențe punk cu tăieturi grafice și precise, în combinație cu culorile creative și vibrante sunt alegerea ideală pentru anul acesta dacă îți dorești un look original. În funcție de personalitatea ta și de nuanța părului tău poți crea adevărate capodopere stilistice.

2.Renunțarea la culorile tradiționale și combinarea tonului de bază cu o culoare originală și luminosă nu pot decât să-ți scoată în evidență personalitatea efervescentă.

Colorările multitonale arătă spectaculos și cu siguranță nu vei trece neobservată, iar poziția reflexelor sau a petelor de culoare îți vor sublinia trăsăturile.

 

 

 

3.Dacă dorești o schimare subtilă dar de efect, plasează reflexele pe straturile joase, astfel realizându-se o coafură perfectă ce se potrivește  în cazul în care îți desfășori activitatea într-un mediu formal.

 

 

4. În funcție de nuanța de la baza părului tău, fie că e blond, roșcat sau brunet, poți realiza diverse combinații adaptate personalității tale.

                                                      

      

5.Nici bărbații n-au stat deoparte și au lansat trendul Merman Style ce a atras numeroși adepți. Aceștia și-au personalizat bărbile, frizurile și chiar sprâncenele în cele mai vibrante culori ce au stârnit uimirea sau admirația celor din jur.

 

Și de această dată, tot vedetele sunt cele care au dat tonul acestui trend, fie că au optat pentru meșe colorate, vopsele vibrante, nunațator de păr sau peruci, acestea au făcut senzație în ultimile luni și au inspirat mii de femei din întreaga lume.

Mai jos vă puteți convinge de unde a pornit întreaga nebunie.

 

 

                                                     

 

Dacă te simți inspirată de simfonia culorilor, Crazy Color este gata să-ți vină în ajutor pentru a realiza împreună cele mai efervescente look-uri ce-ți vor lumina spiritul și tinerețea.