Fiecare dintre noi ne dorim să fim răsfățate la salon de fiecare data când facem o schimbare de look. Este mult mai plăcut să bei o cafea sau să răsfoiești o revistă în timp ce stiliștii se ocupă ca tu să arăți impecabil.

Dacă totuși alegi să te vopsești acasă, dar cu o vopsea profesională, avem pentru tine câteva sfaturi pe care n-ar trebui să  le ignori.      

                                                                                     

Iată 5 tipsuri pe care ar trebui să le știi dacă îți vopsești părul acasa:

 

  • Pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești, cere sfatul specialistului, în saloane, în magazinele dedicate sau pe site-urile de unde îți alegi produsele, pentru a ști exact cum să le folosești, cum să le combini, pentru a obține cele mai bune rezultate, chiar și la tine acasă.
  • După vopsirea părului, alege să folosești produse profesionale dedicate părului vopsit, îmbogățite cu ingrediente nutritive și factori de protecție a culorii.
  • Dacă alegi să folosești o vopseluri comerciale, avantajele sunt că acestea au  prețuri mici, accesibile oricărui buzunar, există instrucțiuni de utilizare în fiecare pachet și sunt unele game ce conțin inovații în acest domeniu. Un exemplu este vopseaua spumă ce se aplică într-un mod extrem de facil, are putere mare de acoperire și nu ai nevoie de alte instrumente în afara chitului pe care îl achiziționezi.
  • Sunt eficiente când îți dorești o mică schimbare, o nuanțare sau o înviorare a culorii pe care deja o ai, de asemenea riscurile sunt scăzute și în cazul în care optezi pentru un ton închis, deoarece au putere de acoperire, dar este important să mixezi bine substanțele și să distribui atent produsul.
  • Atunci când îți dorești un decapaj, șuvițe, ombre sau decolorări, s-ar putea să ai noroc și să-ți iasă acasă, dar daca vrei să ai această certitudine și vrei să ajungi la rezultatul pe care ți-l dorești, sfatul nostru este să apelezi la un stilist, deoarece acesta va ști ce ți se potrivește, ce tunsoare merge cu culoarea pe care ți-o alegi și va face toată operațiunea într-un mod profesionist.     

                                                        

Dacă ești înzestrată cu un păr bogat, cu firul gros și o structură rezistentă, felicitări, Mama Natură te-a scăpat de povara unui păr dificil, dar puțin răsfăț ce vine din elemente special gândite pentru tine, nu strică, nu-i așa?

            

Acestea sunt concluziile noastre în legătură cu diferența dintre o vopsea profesională și una comercială, însă alegerea îți aparține numai ție!

Cu toate astea nu uita de confortul pe care îl ai într-un salon de înfrumusețare, de siguranța pe care ți-o oferă faptul că pentru tine lucrează profesioniștii și desigur găndește-te la rezultatul care de cele mai multe ori ne depășește așteptările!