Colorcare sărbătorește românește și, din respect pentru tine, îți oferă reduceri la gama de produse românești Techir. Noi iubim neaoș, de ce să nu o faci și tu? Și de ce să nu sărbătorești iubirea de fiecare dată când ai ocazia? Iubirea pentru partenerul de lângă tine, iubirea pentru cei dragi, iubirea pentru muncă pe care o faci sau, cea mai importantă, iubirea pentru tine. Răsfață-te românește de Dragobete și bucură-te de calitățile produselor autohtone.  

  

Inspirația creării produselor cosmetice Techir are la bază povestea legendarilor pacienți ai lacului Techirghiol: bătrânul Techir și măgărușul sau. Conform legendei, miraculoasele beneficii ale apei saline și ale nămolului sapropelic au fost descoperite de cei doi și, de atunci, stațiunea atrage anual mii de turiști la malul lacului Techirghiol. 

  

Acum poți lua acasă un strop din miraculosul lac Techirghiol, deoarece ingredientele gamei de produse Techir vin din inima lui, ca mai apoi să dea viață și vitalitate pielii tale. Gama Techir conține creme cosmetice, creme terapeutice și săpunuri naturale, fiind singurele dermato-cosmetice pe bază de apa salină mineralizantă și nămol sapropelic terapeutic din lacul Techirghiol.  

  

Acum îl poți aștepta pe Dragobete, răsfătată de produsele Techir aflate la reducere și dragostea romanească va înflori între voi precum primăvara.