Prinde Mărțișorul Colorcare!

 

În sfârșit colorata primăvară a sosit în viețile și-n sufletele noastre. Totul în jur începe să prindă viață și culoare și parcă simțurile noastre se trezesc, iar inima începe să bată mai tare. 

A venit timpul să te bucuri de natură, iar părul tău poate flutura fericit în razele soarelui de primăvară.

Vremea plăcută te îmbie la schimbare, și de ce să nu începi cu părul tău?! Împletește-i cosițe, dă-i o altă formă, îngrijește-l, schimbă-i culoarea, experimentează și bucură-te de fiecare clipă!

Începând cu 1 Martie avem pentru tine o serie de sugestii ce te vor face să-ți adori părul, iar el îți va pune câte un zâmbet pe buze ori de câte ori îl privești.

Îți vom prezenta în fiecare zi o gamă de produse care fac echipă împreună, ca tu să fii inspirată și să te reinventezi.

Am pregătit pentru tine surse de inspirație pentru fiecare zi până pe 8 martie, ca primăvara ta să fie plină de bucurii. Gamele Alfaparf Milano, Indola, Crazy Color, Londa Professional, Wella Professionals și CeCe of Sweden îți vor fi cele mai bune prietene și-ți vor împărtăși cele mai bune sugestii pentru a-ți colora părul, dar și ce produse să folosești, ca el să fie sănătos și fericit. 

Nu mai sta pe gânduri! Acordă-i atenție părului tău și el te va răsplăti cu atenția tuturor celor din jur.

Alege produsele preferate de pe Colorcare.ro, răsfață-ți părul, iar Colorcare îți va oferi 10% reducere pentru orice produs pe care îl vei achiziționa la următoarea comandă.

Părul tău va deveni atât de frumos încât va primi un bonus pentru frumusețe, iar tu vei avea mai mulți bani să-l scoți la plimbare.

Prinde Mărțișorul Colorcare și fă-ți părul vedetă!

O primăvară colorată!