Comandă în siguranță, din confortul casei tale! Îți oferim transport GRATUIT la comenzi peste 100 lei! #staiacasă

Coșul meu

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Categorii

Pentru cele dintre noi care gândesc creativ și colorat, specialiștii în materie de hairstyling s-au gândit la un mod de a exprima spontaneitatea spiritelor noastre și au creat cele mai îndrăznețe culori pentru a ne sublinia pofta de viață.

 

Citeste articolul
0 Comentariu | Postat de colorcarero

Daca parul tau este lipsit de volum si fara viata sau nu mai pare asa des cum il stiai, avem cateva sfaturi rapide care speram sa iti vina in ajutor:

- Poate cel mai usor de realizat: schimba-ti directia in care te periezi! Parul nostru se obisnuieste cu o anumita directie, iar cand il mutam in cea opusa va sta mai ridicat si va parea mai jucaus;

Citeste articolul
Comentariu | Postat de cosmin Barbu

Coafura rapida

26.11.2014 11:54

Ai ajuns deja in masina cand ai observat ca parul nu e de partea ta azi? Nu iti face griji, poti realiza urmatoarea coafura chiar si in oglinda retrovizoare :) ! Desi rezultatul pare complicat, nu ar trebui sa iti ia mai mult de 5 minute. Daca ai in poseta un spray mic pentru stralucire (care confera si fixare parului), precum Wella Styling Glamour Recharge, atunci poti sta linistita pana seara – vei arata grozav, cu o coafura stilata si destul de rar intalnita pe la noi.

Citeste articolul
Comentariu | Postat de cosmin Barbu

O coafura serioasa si distinsa pentru parul mediu sau lung nu necesita ore de lupta cu aparatura si produsele de styling – poti obtine acelasi efect si in 10-maxim 15 minute cu putina indemanare. Vei avea nevoie doar de cleme de par (atat mari cat si mici), un elastic, un spray fixativ puternic precum Wella Style Dynamic Fix, un ondulator si fie un pieptan ori o perie fina.

Citeste articolul
0 Comentariu | Postat de cosmin Barbu