Noi femeile, suntem tentate să adoptăm o culoare de păr diferită față de cea naturală și facem alegeri în funcție de stare, de ceea ce ne inspiră sau de o simplă plimbare printre rafturile dedicate vopselelor de păr din hypermarket-uri.

Cu siguranță fiecare dintre noi preferă ca schimbarea să aibă loc într-un salon, însă de cele mai multe ori operațiunea se petrece acasă, dar v-ați întrebat vreodată care este diferența dintre o vopsea de păr profesională și una din comerț?

 

Iată 5 diferențe între vopseaua de păr profesională și cea din comerț:

 

  1. În primul rând, o vopsea profesională este mult mai puternică și rezistă pentru mai mult timp pe firul de păr.
  2. Dacă alegi să-ți deschizi culoarea părului cu mai multe tonuri, vopseaua din comerț nu-ți va fi de ajutor, deoarece este dificil să-ți decolorezi părul uniform pentru a obține culoarea dorită.
  3. Nuanța obținută cu o vopsea de păr profesională va dura mai mult pentru că pigmentul acesteia intră foarte puternic în fibra capilară, iar pe lângă faptul că este mult mai eficientă în obținerea culorii dorite, este îmbogățită cu uleiuri  și alte elemente ce hidratează părul în timpul procesului de colorare.
  4. Față de vopseaua de păr din comerț, oferă o paletă mai largă de culori pe care le poți combina pentru rezultate uimitoare, se pot realiza operațiuni complexe de schimbări de ton și pigmentări imposibile cu o vopsea comercială.
  5. Deși este mai scumpă decât cea din comerț, vopseaua profesională este ca un medicament pentru părul tău, îl protejează și îi confer o strălucire de durată, iar rezultatele pe care le obții merită toți banii.

 

 Sunt ușor de găsit atât în magazinele specializate cât și pe site-urile dedicate, precum Colorcare.ro, unde le poți găsi la prețuri reduse și poți beneficia de diferite bonusuri.

Dacă alegi o vopsea pofesională, este recomandat să-i oferi părului tău un pachet complet de îngrijire, folosind produse profesionale, ce conțin ingrediente naturale, precum uleiuri bio, vitamine și extracte vitale pentru frumusețea părului tău, de exemplu produsele din gama Trio Verde, NashiArgan sau Maroccan Oil;

 

Dacă te gândești că odată vopsit, părul, oricum se deteriorează, uită-te la vedete, cât de des le vezi schimbându-și look-ul sau culoarea părului, iar părul lor arată incredibil de sănătos și strălucitor în ciuda faptului că își supun zilnic fibra capilară la tot felul de factori nocivi. Secretul? Nenumărate opțiuni și game profesionale ce te vor ajuta să concurezi cu vedetele!

 

 Colorcare.ro este gataoricând să-ți ofere produse uimitoare de la mastodonții  internaționali în materie de îngrijire a părului, la prețuri corecte în raportul calitate-preț!