Transport GRATUIT la comenzi peste 100 lei! Promoție valabilă pentru o perioadă limitată de timp.

Coșul meu

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Categorii
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Radico

Compania RADICO fondată in anul 1992, este o companie multinatională de reputație internațională cu sediul si fabrica in India si depozit de distribuție in California, SUA.

Radico și-a creat o imagine unică pe piata națională din India si internațională prin promovarea calității produselor sale si profesionalismului in relațiile cu partenerii de afaceri.

Părul are in egală masură nevoie sa fie sănătos ca și organismul, iar cu produsele Radico aveti posibilitatea să realizați acest lucru pe cale naturală folosind un produs organic, singurul in momentul de față pe piața din România.

Produsele organice sunt fabricate și tratate folosind mijloace acceptate de organisme de certificare, cum ar fi Departamentul de Agricultură al Statelor Unite (USDA), ECO-CERT, NPOP India Organic, Certificarea Organică a UE.

Produsele Radico sunt prezente in Japonia, Canada, Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite, Noua Zeelandă, Malaysia, Bahrain, Taivan, Germania, Spania, Marea Britanie, Italia, Olanda, Franța.

 

Nu esistă produse care să se potrivească cu această selecţie