Coșul meu

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Categorii
Preţ
  • Lei 27 Lei 46

Produse de ingrijire par
  1. Tratamente
Tip vopsea
  1. Vopsea demipermanenta (fara amoniac)
Producator
  1. Radico
Tratamente par
  1. Toate tipurile de par
Beneficiu
  1. Stralucire
  2. Hidratare / hranire
  3. Indepartare matreata
Ingrediente
  1. Natural organic
Gramaj
  1. 60 - 100 ml
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Radico

Imagini pentru logo Radico color me

Compania RADICO fondată in anul 1992, este o companie multinatională de reputație internațională cu sediul si fabrica in India si depozit de distribuție in California, SUA.

Radico și-a creat o imagine unică pe piata națională din India si internațională prin promovarea calității produselor sale si profesionalismului in relațiile cu partenerii de afaceri.

Părul are in egală masură nevoie sa fie sănătos ca și organismul, iar cu produsele Radico aveti posibilitatea să realizați acest lucru pe cale naturală folosind un produs organic, singurul in momentul de față pe piața din România.

Produsele organice sunt fabricate și tratate folosind mijloace acceptate de organisme de certificare, cum ar fi Departamentul de Agricultură al Statelor Unite (USDA), ECO-CERT, NPOP India Organic, Certificarea Organică a UE.

Produsele Radico sunt prezente in Japonia, Canada, Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite, Noua Zeelandă, Malaysia, Bahrain, Taivan, Germania, Spania, Marea Britanie, Italia, Olanda, Franța.