Transport GRATUIT la comenzi peste 120 lei!

Coșul meu

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Categorii
Preţ
  • Lei 55 Lei 550

Producator
  1. Vagheggi Phytocosmetici
Compară produse

Nu aveţi produse de comparat

Vagheggi Phytocosmetici

Fondată în 1975 in Italia, Vagheggi a devenit imediat un punct de referință pentru produsele cosmetice italienești profesionale, în special în domeniul fitochimic. 

Cosmeticele Vagheggi pentru față și corp exprimă un talent "Made in Italy", care sunt cunoscute în peste 60 de țări din întreaga lume.

Aceasta este o cale naturală spre frumusețe, o piatră de hotar obținută, de asemenea, datorită formulelor care folosesc în mod complet științific fiecare element activ disponibil în natură, transformându-le în aliați cu valoare adăugată mare.

În cosmeticele Vagheggi veți găsi levănțică din Upper Provence recoltată în iunie, fructe citrice din Sicilia culese în ianuarie, uleiuri presate la rece, altoa officinalis cultivate organic, mușețel de aur, cristale de rășină, ametist, tărâțe de orez, quinoa neagră și multe alte ingrediente, toate naturale, toate eficiente.

Filozofia lui Vagheggi este că soluțiile pentru bunăstarea noastră fizică și psihică trebuie căutate în natură, bazată pe acea armonie "genetică" care, întotdeauna, aparent imperceptibil, a determinat raportul vital între lumea naturii și echilibrul delicat al corpului.