Transport GRATUIT la comenzi peste 120 lei!

Coșul meu

0 produse 0 Lei

My Cart -

0 produse
Categorii

Termeni si conditii

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.colorcare.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Cum cumpar". 

 

Confidentialitate

Informatiile furnizate catre S.C. Hugo Invest SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Hugo Invest SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. S.C. Hugo Invest SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

S.C. HUGO INVEST SRL, înregistrat la ANSPDCP în baza notificării numărul 31094, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui website și are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Datele dumneavoastră pot fi utilizate pe viitor în scopul efectuării operațiunilor de reclamă, marketing și publicitate și nu vor fi dezvăluite terțelor părți. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Hugo Invest SRL, Calea Rahovei 266-268, corp 3, camera 17B, parter, Sector 5, Bucuresti sau office@colorcare.ro. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.colorcare.ro, administrat de SC Hugo Invest SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 

 

Abonarea la buletinul informativ/newsletter

Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului informativ pot si vor fi folosite de catre S.C. Hugo Invest SRL in limitele Politicii de Confidentialitate.

Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:

- Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.

- Prin contactarea S.C. Hugo Invest SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

S.C. Hugo Invest SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea S.C. Hugo Invest SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

S.C. Hugo Invest SRL nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al S.C. Hugo Invest SRL, la momentul expedierii buletinului.

 

Preturi

Preturile sunt actualizate periodic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Disponibilitatea este afisata in timp real. 
Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

 

Comenzi si stocuri

Comenzile care au in componenta produse care nu sunt in stocul magazinului si nu au fost solutionate in termen de 20 de zile de la data lansarii lor pot fi anulate de catre reprezentantii SC Hugo Invest SRL.

 

Acordarea discounturilor

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Discount-ul se calculeaza dupa formula de rabat acceptata de legile in vigoare pe teritoriul Romaniei. Formula este: Pret final = Pret initial/((100+Discount)/100).Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

 

Conformitate

Produsele comercializate prin intermediul www.colorcare.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala. 

 

Ecotaxa

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru entru pungile de tip sacosa - banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

 

Politica de retur - Dreptul de retragere

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Contractul de vanzare-cumparare se considerea incheiat doar in momentul emiterii facturii fiscale si nu atunci cand este confirmata comanda telefonic sau pe email.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre furnizor iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii.

Produsele de igiena personala, produse care intra in contact cu parti ale corpului, nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului.

In vederea efectuarii unui retur va rugam sa ne contactati fie telefonic la numerele afisate pe site: 0786.567.000 sau pe email la office@colorcare.ro. Dupa ce ne-ati contactat produsele vor fi expediate la adresa: Calea Rahovei 266-268, corp 3, camera 17B, parter, Sector 5, Bucuresti.  Nu vom ridica colete expediate pe alta adresa, si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Pentru expedierea coletelor va rugam sa folositi acelasi serviciu de curierat prin care ati primit produsele. Nu primim la retur produse neambalate. Cele 30 de zile in care vom rambursa contravaloarea produselor derulate se scurg din momentul in care produsele returnate ajung in posesia noastra. 

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii). Orice inadvertenta intre starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru specializat.

Clientul va fi instiintat in termen de 72 de ore de la primirea coletului de aceasta situatie si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declaratia sa si produsele care nu mai sunt in aceeasi stare in care au fost livrate initial clientului, sau daca accepta aducerea acestor produse la starea initiala. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, societatea noastra are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

Conditii de garantie si service:

Produsele cosmetice beneficiaza de garantie, conform legislatiei in vigoare:

- OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicata (r2), cu modificãrile şi completãrile ulterioare;

- Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, cu modificarile si completarile ulterioare;

- Legea nr. 178/2000 privind produsele cosmetice abrogată prin Ordonanţa de urgenţă nr. 2/2014 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Toate produsele comercializate de catre www.colorcare.ro , beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul produselor vandute si livrate de www.colorcare.ro, certificatele de garantie sunt emise direct de producator.

 

Marci inregistrate si dreptul de autor: toate marcile, numele de brand si produse sunt proprietatea producatorilor respectivi. HUGO INVEST SRL nu detine aceste nume de marci.  

Toate elementele din acest site (texte si imagini) sunt in proprietatea SC HUGO INVEST SRL si nu pot fi reproduse sau copiate fara acordul scris. al proprietarului.

Daca sesizati ca www.colorcare.ro a incalcat involuntar anumite drepturi de autor va rugam sa ne transmiteti o sesizare in acest sens la adresa: office@colorcare.ro

 

S.C. Hugo Invest SRL isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.